image
 |  9 21 Жовтня 2021 | 19:01

Карпус зі свитою заступників з’їздив до Польщі

Міський голова Нововолинська Борис Карпус разом зі свитою заступників з’їздив до польського міста партнера Нововолинська - Риманув на святкування Дня міста.

Про цю подію інформує офіційний сайт міста.

Разом з мером до делегації від Нововолинська увійшли заступник Микола Пасевич, секретар ради Олена Шаповал і головою фракції «За майбутнє» в міській раді Володимиром Шаповалом. Як відомо, Олена Шаповал та Володимир Шаповал є подружжям.

Нововолинці вітали польських колег із 645-річчям заснування міста. Також у цей день тут відзначають 145-ту річницю створення курорту «Риманув Здруй». Делегати від імені всієї Нововолинської громади побажали процвітання та розвитку партнерам, вручили подарунки нововолинських виробників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівельна компанія викупила майно «Волиньобленерго» поблизу ЖК «Яровиця»

Борис Карпус повідомив, що мав змогу поспілкуватися з керівником комунальної служби міста Риманув, оглянули станцію сортування сміття та каналізаційно-насосну станцію. Отримали запрошення на з‘їзд Асоціації керівників комунальних господарств, який відбудеться у листопаді.

– Домовилися про співпрацю в напрямку молодіжної політики, – розповів очільник Нововолинська. – Зокрема, обмін обдарованими дітьми, які займаються музикою, спортом.

Цікаво, за чий кошт їзда до Польщі нововолинська влада? І чи не занадто велика делегація на гуляння дня міста?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити