image
 |  2 4 Листопада 2020 | 17:18

Кінець епохи бідності та брехні точно не входить у плани ЗЕвлади, - депутат Луцької міськради

Різке здорожчання вартості газу після виборів свідчить, що кінець епохи бідності та брехні точно не входить у плани ЗЕвлади.

Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Микола Федік.

Депутат прокоментував різке зростання вартості газу у листопаді для потреб населення.

"Вибори завершилися. І, як вже прийнято за українською традицією, після виборів народ "ощасливлюють" різними сюрпризами. Не обійшлося й цього разу. "Волиньгаз збут" з листопада серйозно підвищує тарифи. Тепер вартість 1000 кубометрів газу для потреб населення коштуватиме 8 836 гривень. У жовтні газ коштував 6700 гривень, а у вересні 5500 гривень. Ціна на газ, встановлена у листопаді, на 1700 гривень вища, ніж була рік тому. До речі, тарифи "Волиньгаз збуту" - одні з найвищих в Україні", - наголосив Микола Федік.

На думку свободівця, здорожчання газу потягне за собою новий ріст цін. Виростуть тарифи на опалення, на гарячу воду. Волиняни та лучани більше платитимуть за комунальні послуги. Рівень життя населення, який і так впав, знову знизиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава чудово може обійтися без маріонеток у мантіях, які виконують політичні замовлення, - депутат Волиньради

"Звичайно, нам говоритимуть про сезонне подорожчання. З розумними обличчями влада розповідатиме, чому епоха бідності не завершилася. І чому ціни мають зростати. Але зимою минулого року сезонного росту цін чомусь не було. Та і вартість енергоносіїв у світі зараз серйозно впала через коронавірусну кризу. Але Україна живе за власними законами. Тому не дивно, що ціни у нас ростуть, коли на світових ринках можуть падати. Однозначно можна стверджувати одне: кінець епохи бідності та брехні точно не входить у плани ЗЕвлади", - констатував Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити