image
 |  0 6 Червня 2018 | 10:43

Ківерцівська районна рада прийняла звернення щодо Антиолігархічного пакету законів

6 червня 2018 року Ківерцівська районна рада на Волині прийняла рішення звернутися до Верховної Ради України з вимогою негайного ухвалення Антиолігархічного пакету законів.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».
Відповідний проект рішення був внесений на розгляд сесії фракцією ВО «Свобода», доповідав із цього питання голова фракції в Ківерцівській районній раді Анатолій Пушкін.
Депутат повідомив, що з такою ж вимогою до Верховної Ради вже звернулося близько 120 місцевих рад в Україні, аналогічне рішення тиждень тому прийняла Волинська обласна рада. А в парламенті вже зібрана необхідна кількість голосів задля невідкладного розгляду Антиолігархічного пакету законів, які покликані забезпечити докорінні перетворення в країні. Необхідність його прийняття – це розуміння важливості системних змін у суспільстві, спрямованих на ліквідацію олігархічної моделі в Україні, яка призводить до подальшого падіння української економіки та зубожіння пересічних українців.
У результаті рішення було прийняте 20-ма голосами із 26-и присутніх у сесійній залі.
Нагадаємо, що вчора, 5 червня 2018 року, аналогічне звернення прийняла Горохівська районна рада, ще раніше - Ковельська міська, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Ратнівська районна, Іваничівська районна, Старовижівська районна та Ківерцівська міська ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити