image
 |  2 21 Червня 2021 | 21:03

Ківерцівським рятувальникам подарували новий пожежний автомобіль (ФОТО)

Продовжуючи співпрацю зі шведською благодійною організацією «Філіппус» Ківерцівська територіальна громада отримала від шведського мецената Руне Графстрома спеціальний пожежний автомобіль «SKANIA 280».

Вручення автомобіля відбулося у середу, 9 червня. Про це інформує пресслужба Ківерцівської міськради на своїй сторінці у facebook.

На площі біля приміщення пожежної частини в місті Ківерці відбулася зустріч представників міської ради, ківерцівських вогнеборців та ВОБФ «Філіппус-Луцьк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісова галузь Волині, яку очолює Кватирко, – погрузла в кримінальних провадженнях

Благодійники урочисто передали Ківерцівській територіальній громаді пожежний автомобіль з належним обладнанням, комплектами пожежного спорядження та помпою.

«Попри свій вік авто в гарному стані. Пожежна машина заїхала на територію України, як гуманітарна допомога. Незабаром її мають розмитнити і безкоштовно зареєструвати. Пробіг пожежної машини невеликий. Авто використовувалось для практичних відпрацювань та тренувань шведських рятувальників», — зазначається у дописі. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити