image
 |  9 4 Лютого 2019 | 14:48

Книголюбам Волині: вульгарний «Блакитний янгол» - про сексуально стурбованого викладача

«Блакитний янгол» Франсіс Проуз - вульгарна та одночасно смішна книжка про самообман.  

Головний герой Том Свенсон - професор та письменник-початківець, який багато років працює викладачем у вищій школі маленького провінційного Юстона. Усі ці роки він вдало дурить себе та інших, переконуючи, що сповідує морально-етичні принципи, що в нього багатий внутрішній світ, що відповідально ставиться до відведеної йому ролі викладача і батька, зразкового сім’янина. А далі він потрапляє в сувору реальність, де доводиться грубо поплатитися за свої прикрі помилки, опинившись в центрі дуже неоднозначної ситуації, де, на публічному скликанні, комісія вирішуватиме, кому повірити: талановитій студентці, чи йому: немічному, сексуально стурбованому невдасі, який перейшов усі мислимі межі, пов’язані з вихованням та навчанням молоді...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книголюбам Волині: згубне кохання та чайні плантації Цейлону

Дивна, смілива та безпощадна історія про кризу середнього віку, про руйнування ілюзій, про те, що не можна піддаватися спокусам і йти на повідку в обставин, про розв’язну свободу, яка ховається за пуританською маскою доброчесності.

Ольга Жигунова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити