image
 |  4 15 Лютого 2019 | 10:59

Контрактник після війни розпочав бізнес на солодощах з меду та сухофруктів (ФОТО)

31-річний вінничанин Сергій Бондаренко – ветеран ООС. На захист Української цілісності став від початку конфлікту на Донбасі. Місяць тому звільнився з ЗСУ.

Поки не влаштувався на постійну роботу, захопився виготовленням смаколиків з меду, - пише Вiнниця.info.

"На початку цього літа, коли кілька місяців перепочивав після чергового контракту, спробував себе у якості пасічника. У селі встановив вулики. І отримав гарний мед. З різнотрав'я та соняшника. Після цього знову вирішив піти служити. Коли повернувся на мирну землю, думав, чим би то мені зайнятися. Дружина, подала ідею робити смаколики з меду горіхів та сухофруктів. Почали готувати разом з нею", - розповідає Бондаренко.

Разом з дружиною Сергій почали вивчати ринок. Якщо бізнес-ідея виявиться рентабельною, мріють відкрити у Вінниці кафе, де будуть пропонувати страви та напої з меду.

"До Дня закоханих замовили в поліграфії наліпки у формі сердечок. На них різні написи. Кожній людині приємно, коли до неї звертаються з любов'ю, ласкаво. От, якщо у смаколику є родзинки, наліпка: "Ти моя родзинка медова". Це більше для дівчат. А от для хлопців: "Ти мій смачний горішок". Загалом у нас є десяток різновидів медового десерту", - продовжує чоловік.

Замовляти медові смаколики боєць пропонує не лише тому, що сам їх готує, а тому, що вони корисні.

"Використовуються лише натуральні продукти без термічної обробки. Це чудова альтернатива тістечкам та цукеркам", - підкреслює Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Валентинів день у Луцьку поцупили парфуми, цукерки і алкоголь

Якщо зрештою бізнес-ідея виявиться рентабельною, родина Бондаренків також планує розширяти пасіку та самостійно вирощувати решту інгредієнтів.

"Крім власного меду ми додаємо горіхи з нашого родинного саду. Та думаємо і про те, щоб вирощувати там ліщину, фундук, виноград та абрикоси. Та інше, що згодиться до виробництва сухофруктів", - зауважує чоловік.

Родина складає документи для легального відкриття власної справи та участі у грантах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити