image
 |  4 26 Травня 2021 | 22:47

Коридор затемнень 26 травня–10 червня запрограмує майбутнє на найближчі 9-18 років

Під час коридору затемнень 26 травня–10 червня буде закладатися перспектива на найближчі 9 або 18 років. Тому важливі рішення можна ухвалювати, тільки серйозно все зваживши.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Коридор затемнень буде проходити при спадному Місяці, тому майже всі практики будуть спрямовані на видалення, спадання, очищення, зменшення. Про це написала в Instagram астрологиня Юлія Погорельченко.

Червневі затемнення пройдуть на осі Близнюки – Стрілець, яка відповідає за знання, авторитет, вірування і ваш шлях.

«Ви можете простежити, що у вас відбувалося по цій осі в 2002 і в 2011 році. 26 травня з місячного затемнення почнеться період, коли всі важливі рішення варто ухвалювати свідомо, зважено і максимально відповідально. Закладається фундамент для найближчі 9 або 18 років. 14 днів важливих трансформацій. Хтось вирішить змінити своє життя сам, а до когось прийдуть події самі», – розказала Погорельченко.
«Це ідеальний час, щоб відмовитися від шкідливих звичок, позбутися зайвої ваги, від токсичних стосунків, від непотрібних речей, від того, що тягне вас на дно. Якщо ви щось втратите в цей час, прийміть як відкуп від чогось більш складного. Це час, коли змінюється віра, моральні переконання, ваше бачення світу. Особливо варто берегти в цей час нервову систему, дихальну систему, печінку, жовчний, стегна, крижі, руки», – зазначила астрологиня.

Затемнення 26 травня астрологи називають кризовим

Рекомендується зробити генеральне прибирання вдома і проаналізувати життєву ситуацію. Установки, що втратили актуальність, необхідно замінити новими та корисними.

Також можна зайнятися пошуками нового наставника, це може бути хтось із оточення, той, хто досяг успіхів завдяки своїй праці та здібностям.

Що не можна робити в повний місяць і затемнення 26 травня 2021 року

Затемнення 26 травня астрологи називають кризовим, після якого настане досить конфліктний і травмонебезпечний період.

«Буде багато неясності. Можуть змінитися наші цінності», – вважає астрологиня Наталя Анісімова.

Зі свого боку, астрологиня Віра Хубелашвілі зазначає, що затемнення «розкриває внутрішні блоки кожного»:

«Тоді на поверхні опиняється те, що приховувалося від самого себе якийсь час. І нам це може не сподобатися. Тому такі кармічні періоди ми переносимо дуже важко».

У дні повного місяця і затемнення вона рекомендує не призначати важливих угод, переговорів, поїздок, відкласти те, що планувалося раніше (починання, весілля, операцію або навіть візит до стоматолога), а також ретельно перевіряти документи.

Водночас астрологиня Наталя Ларичева попереджає: затемнення може призвести до того, що «щось, що склалося, може похитнутися», тому «дуже важливо не наробити помилок і берегти те, що вам дороге».

«Подумайте, чи туди йдете, чи тим шляхом, чи все для цього знаєте, зробили. Це чудовий шанс переглянути щось у собі та відчути правильне рішення», – зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 травня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити