image
 |  0 7 Травня 2020 | 14:38

Коронавірус дістався до Інституту раку

У пацієнтки Національного інституту раку виявили коронавірус.

Дізнались про інфекцію, коли жінку госпіталізували для проведення операції, розповів в. о. головного лікаря Національного інституту раку Богдан Борисюк, - передають "Факти ICTV".

"Ми досить швидко зреагували. Пацієнтку перевели в 14-у інфекційну лікарню. На щастя, вона перебувала одна і у палаті, і в реанімації. Це були вихідні. Ми зупинили всі операції та швидко закрили і реанімацію, і відділення, щоби погасити спалах інфекції", – розповів Борисюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митрополит МП просить Зеленського зупинити перехід парафій до Помісної церкви (ДОКУМЕНТ)

Згідно з інформацією, жінку з раком кишечника та метастазами в легенях госпіталізували в Інститут раку 27 квітня. Через два дні в неї почалися проблеми з диханням, і її вирішили перевірити на коронавірус.

За словами Борисюка, для проведення ретельної дезінфекції у відділенні потрібно виписати всіх пацієнтів.

Тести на коронавірус в Інституті раку зараз проводять і для медпрацівників, і для пацієнтів. Позитивний результат виявили в одного з лікарів того ж відділення, де перебувала пацієнтка з Covid-19. За словами голови Інституту, зараз вона вдома, хоча й без симптомів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити