image
 |  0 27 Квітня 2021 | 09:36

Кремлівські маневри: Путін скликає на військові збори росіян у запасі

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призов громадян, які перебувають у запасі, на військові збори у 2021 році.

Про це йдеться в тексті указу на порталі правової інформації Російської Федерації.

"Викликати у 2021 році громадян РФ, які перебувають в запасі, для проходження військових зборів у Збройних силах РФ і органах Федеральної служби безпеки", - йдеться в ньому.

Уряду РФ і органам виконавчої влади суб'єктів доручено забезпечити виконання заходів, пов'язаних із призовом громадян на військові збори і проведенням цих зборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Румунія включилась у «війну дипломатів» і висилає заступника військового аташе Росії

Як нагадує "УП", 22 квітня в Криму пройшов основний етап навчання військ Південного військового округу і Повітряно-десантних військ РФ.

За даними Міноборони РФ, до маневрів залучили понад 10 тисяч військовослужбовців, 1,2 тисячі одиниць озброєння і військової техніки, понад 40 бойових кораблів і 20 суден забезпечення.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу 22 квітня заявив, що навчання в Криму пройшли успішно, і що з 23 квітня війська починають повертатися в місця постійної дислокації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити