image
 |  4 18 Жовтня 2018 | 12:01

Кватирка і його злочинні схеми покриває Володимир Бондар, - Павло Данильчук

Начальника управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка та його злочинні схеми покриває в.о. обов’язки голови Держлісагентства Володимир Бондар.
Про це під час прес-конференції, присвяченій проблемам лісової галузі заявив депутат Луцької міськради Павло Данильчук.
«Олександр Кватирко став найкращим учнем Богдана Колісника. Корупційні схеми активно процвітають. У них залучені різні структури, в тому числі і правоохоронці. Лісове господарство має там серйозний дах. Цікаво, що коли Олександр Кватирко був в.о. обов'язки, він намагався демонструвати відкритість. Але коли став керівником, змінив політику. Кватирко зумів через суд забрати ділянку у заказнику «Зубр» та віддати її у приватне мисливське господарство. Крім того, ігнорується питання створення національного парку «Цуманська пуща». Навпаки, території, які мали б стати нацпарком, через обласну раду потрапляють у приватні руки. У заказнику «Воротнів» збудували вольєр. Урочище «Паприка» біля Дерно теж стало мислиським господарством. Ведуться масові рубки на природоохоронних територіях», - зазначив Павло Данильчук.

Читайте також: Кватирко намагався домовитися з журналісткою через третіх осіб
[video width="640" height="368" mp4="https://volynua.com/wp-content/uploads/2018/10/0-02-04-8466a6f54ebcf5d9614a4ed910bc2defbd9c03a7f2833b5e8c7eda866890977f_2cd2c2cf.mp4"][/video]
 
Також він наголосив, що Олександра Кватирка та його злочинні схеми покриває в.о. голови Держлісагентства Володимир Бондар.
Читайте також: Заказник «Воротнів» перетворюється на Межигір’я по-волинськи? 
Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Микола Федік розповів, що спільно намагатимуться докласти максимум зусиль для звільнення начальника управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
Читайте також: Британців шокує корупція довкола українського лісу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити