image
 |  4 25 Березня 2020 | 10:03

Фігурує Куршевель: у київській лабораторії приховали декілька позитивних результатів на COVID-19?

Столична клініка приховала від санітарних служб інформацію щонайменше про чотири позитивні результати тестів на коронавірус. Йдеться про громадян, які недавно відвідували Куршевель.

Як пише OBOZREVATEL, близько 100 українських високопоставлених політиків і зірок шоу-бізнесу в розпал коронавірусу 8 березня закривали курортний сезон в Куршевелі.

Частина з них опісля звертались у приватні медичні клініки. Виданню стало відомо принаймні про чотири позитивні результати тестів на коронавірус.

Разом із тим, співробітники клініки не повідомили про це Міністерство охорони здоров'я і Центр громадського здоров'я.

Як  відомо, у зв'язку з цим поліція відкрила кримінальне провадження за фактом приховування позитивного результату тесту на коронавірус київською приватною клінікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінал: у Києві приватна клініка приховала позитивний результат тесту на коронавірус

Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовому отруєнню) КК.

Встановлюються особи, причетні до злочину. Правоохоронці направили запити до КМДА, МОЗ та приватної клініки. Директора останньої викликали на допит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховатимуть правду? У Волинській ОДА заборонили лікарям коментувати ситуацію щодо коронавірусу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити