image
 |  4 26 Березня 2020 | 18:17

Лісівник з Волині, призначений керувати на Івано-Франківщині, позбувся посади

Виходець з Волині, досьогодні  керівник Івано-Франківського ОУЛМГ Віктор Сахнюк написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це пише Відкритий ліс із посиланням на власні джерела редакції газети «Голос-Інформ» та інтернет видання «Голос-Інфо».

Як зазначає видання, практично рік Віктор Сахнюк перебував на займаній посаді, однак, окрім корупційних скандалів та масової вирубки лісів, він відзначитись нічим не міг. Свої недопрацювання та просування підконтрольних йому фірм по вирубці лісів Сахнюк намагався замаскувати самопіаром та відкриттям планових відпочинкових зелених зон.

На негативну роботу керівника також звернула свою увагу Громадська рада при Івано-Франківському ОУЛМГ, яка й прийняла рішення про недовіру Віктору Сахнюку.

"Сподіваємося, що керівник Державного агентства лісових ресурсів України задовільнить подану заяву на звільнення Віктора Сахнюка, та на посаду керівника Івано-Франківського ОУЛМГ буде призначено гідного кандидата, який дбатиме перш за все за Прикарпатські ліси, а не власне збагачення", – йдеться  в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непрофесійна влада може виявитися більш небезпечною, ніж коронавірус, - депутат Луцької міськради

ВолиньUA нагадує, що волинянин Віктор Сахнюк свого часу керував Ківерцівським держлісгоспом, а згодом поновнив "команду" одіозного начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка, ставши його першим заступником.

Опісля вже екскочільником Держлігагентства України, депутатом Волинської обласної ради Володимиром Бондарем був "просунутий" на підвищення, очоливши Івано-Франківське ОУЛМГ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити