image
 |  4 23 Вересня 2020 | 15:46

Лицарі з «Айна Бера Луцьк» взяли участь у Фестивалі середньовічного бою (ФОТО)

Минулих вихідних, 19 та 20 вересня, відбувся Фестиваль середньовічного бою "Зовъ Г‎Ѣроївъ" Друга ліга.

Інформує на сторінці у facebook Айна Бера Луцьк.

Що ж це за така друга ліга, спитаєте?

Друга ліга – це бійці, які тільки починають свій шлях у середньовічному бої, ще не мають перемог Всеукраїнського, Європейського чи Світового рівня.

Думаємо, ви помітили, що лави луцьких лицарів постійно поповнюються хлопцями й дівчатами, тож змагання другої ліги стали для них можливістю зрозуміти цей спорт краще й спробувати "прорватися" у першу лігу.

У змаганнях взяли участь Катерина Баран , Sofiia Vozniuk , Ярослав Капустинський і Borys Robak. Вони брали участь у дуельній номінації "щит і меч". Не оминули й масові номінації: хлопці в "5 на 5", а дівчата, об'єднавшись з РТГ "Гюргів" I Біла Церква I Середньовічний Бій, в номінації "3 на 3" вибороли "срібло".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім шкіл на Волині перейшли на дистанційне навчання, понад 700 учнів на самоізоляції

До слова, не тільки для бійців було декілька вперше, віце-капітан нашого клубу Андрій Борщ вперше був одним із суддей на таких змаганнях.

Підтримувати молодих бійців поїхали член Національної збірної Maksym Vashchuk та прессекретар клубу Ася Куніцина, яка була секретарем змагань, і, звісно ж, капітан клубу Serhii Vashchuk , який допомагав, підтримував і скеровував.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити