image
 |  4 2 Вересня 2021 | 21:14

Ліцей на Волині ремонтують в борг: майже 500 учнів перевели на дистанційне навчання (ВІДЕО)

Через незавершений ремонт у Любешівському ліцеї майже 500 школярів розпочали навчання дистанційно. Це - учні з 5-10 класів.

Про це розповів Суспільному директор навчального закладу Віктор Дубко.

Всього у ліцею навчається 998 дітей. У роки відвідують лише учні перших-четвертих і одинадцятих класів, - це майже 400 дітей.

"Це не аврал, що ми цих десять днів навчатимемся дистанційно, навчання продовжується в онлайн режимі", – каже директор.

Інший корпус, де навчаються старшокласники, зачинений на ремонт. Його мали б завершити ще 23 серпня, – розповів Суспільному начальник відділу освіти Любешівської селищної ради Василь Кух. Додає: ремонт у корпусі розпочали у 2020 році, бо отримали припис від пожежників з вимогою прибрати зі стін пластикові панелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родину другокласника з Волині, якого шукали майже добу, повторно перевірили соцслужби

Зараз верхні поверхи корпусу на завершальному етапі ремонту, на першому – замінюють електропроводку, наносять штукатурку, кладуть плитку. Як розповів Суспільному прораб підрядної організації Анатолій Мартинюк, попри борг з оплати робіт намагаються якнайшвидше завершити ремонт. За його прогнозами здати корпус зможуть після 13 вересня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити