image
 |  4 5 Квітня 2020 | 19:09

Лучанин просить небайдужих людей допомогти коштами для порятунку батька

Звертаюсь із великим проханням до друзів, знайомих, колег, до небайдужих людей допомогти коштами на лікування моєму татові Маць Володимиру Станіславовичу, який нещодавно потрапив в Луцьку міську клінічну лікарню з інфарктом, після чого була зроблена йому операція на серце, а через деякий час потрібно буде робити ще одну операцію.

З таким листом про допомогу звернувся до «ВолиньUA» наш читач Богдан Маць.

"Ми, рідні всі вже кошти потратили на лікування, на реабілітацію серця, на дорогі ліки, великі суми коштів були позичені, які з часом потрібно буде віддавати, а попереду ще одна операція..." - йдеться в листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій міській лікарні — ще двоє хворих на коронавірус, у яких експрес-тести були негативними

"Дякуючи небайдужим людям, які з самого початку допомагали нам фінансово, морально, зв'язками, завдяки цьому тата вже виписали з лікарні і він вже дома...

В понеділок завдяки людям, які пожертвували та позичили свої кошти на лікування тата, я піду оплачувати першу операцію.

Зараз він перебуває на лікуванні вдома та в амбулаторії у сімейного лікаря - і в нас, рідних, надалі йдуть великі кошти на його лікування, на дорогі ліки, а попереду - повторюсь іще раз, його чекає ще одна операція", - просить дописувач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Любешівщині з підозрою на COVID-19 госпіталізували 5-місячну дитину

З огляду на таку ситуацію Богдан Маць дуже просить усіх небайдужих допомогти коштами, хто скільки може.

Номер картки "ПриватБанк", куди можна перераховувати гроші на лікування: 4149 4993 4319 6471 - Маць Володимир Станіславович.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити