image
 |  7 24 Жовтня 2018 | 13:46

Луцька майстриня Іванка Морем розповіла про свій «шлях до мрії»

Луцька майстриня-лялькарка Іванна Морем вже 9 років робить ляльки для світових знаменитостей. У її колекції – міні-копії Джамали, Комарова і Винника. За 8 років майстриня створила їх майже 4 тисячі. Хоча зроблені вони за однаковою технологією, кожна лялька виходить щоразу неповторною.
В соціальній мережі Інстаграм майстриня поділилась мотиваційним та інформаційним постом про шлях до своєї мрії.

«Мотивації і інформації пост🙈💪🏼Його я мала написати ще 3 місяці тому.
В липні 2017 на свої 24 роки я отримала в подарунок - швейну машинку. Я мріяла про неї дооовго, видивлялася, порівнювала, бо чайник в тому. І на покупку не наважувалася. Подумати не могла, що то буде Toyota (як пізніше дізналася що першопочатково завод Тойота і займався виготовленням саме швейних машин і в логотипі не закарлючки, а вушко голки і нитка, придивіться☺️), бо чесно кажучи лише автомобілі цієї фірми бачила.
І саме фото авто Тойотки висіло в мене на дошці візуалізації. Про це теж дізналася потім, так як спочатку вішала зображення на відчуття і які просто подобалися. І от в той день народження в 2017 я знімала відео в Інсту про цю швейну машинку (тоді ще не було сторіс), в якому я сказала : «Моя перша Тойота»‼️📌
Читайте також: Луцька майстриня продемонструвала унікальних ангелів-ляльок 
Я тоді свідомо поставила ціль, що свої 25 я зустрічатиму з авто Тойота. Я мала дозаробити і відкласти. На дошці візуалізації красувалася біле авто. І саме таке я старалася притягнути в своє життя.
На липень 2018 відкладених за роки! праці грошей вистачало рівно на половину машини, ну або на всю, якби я жила в Європі😅 (ні для кого не секрет що розтаможити і поставити на українські номера теж влітає в велику копійку. На бляхах їздити не хотілося, тому моя малишка обійшлася дорожче від початкової ціни, як її продавав дядько німець).
Читайте також: Лучанка виготовила ляльку відомого американського рок-музиканта (ФОТО)
Так, за рік з’явилася сестра в швейної машинки, та ще й по кольору близнючка. Не навмисно до речі, бо я червоної не хотіла. Ні, мені її не подарували , так - мені допомогли з покупкою, і всіма складнощами моральними і паперовими операціями. Ні, це не реклама Тойоти, то шлях до мрії ❤️

Читайте також: Іграшкою може стати кожен: як волинянка створює ляльки за світлинами клієнтів
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити