image
 |  5 22 Квітня 2023 | 21:19

Людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14-ій бригаді, - прокоментували жорстоке побиття 41-річного військового

У 14-ій ОМБР прокоментували жорстоке побиття 41-річного військового Анатолія Грищука у частині в Володимирі, який нині лікується у військовому госпіталі.

Про це йдеться на сторінці бригади у фейсбуці.

"У той час, коли 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого захищає Україну на фронті, окремий представник військової частини дозволяє собі ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в’яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ.

Правоохоронними органами проводиться розслідування щодо з’ясування всіх обставин побиття військовослужбовця та інших протиправних дій, які інкримінують підозрюваному. Також службове розслідування проводиться і у військовій частині", - йдеться в повідомленні.

У бригаді наголошують, що у разі доведення провини підозрюваного, щодо нього будуть прийняті відповідні правові рішення.

"Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі", - зазначили у бригаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина військового з Волині, якого побив офіцер, розповіла про його стан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити