image
 |  2 28 Лютого 2020 | 23:30

Луцьк – мріє: вулицями Франківська їздитиме 29 новеньких тролейбуси (ФОТО)

У Франківську комунальне підприємство «Електроавтотранс» оновило тролейбусний парк, загалом, місто закупило 29 тролейбусів.

Транспорт купили згідно з Кредитним договором між КП ЕАТ та Європейським банком реконструкції та розвитку.

«Закуплені низькопідлогові тролейбуси так сподобались франківчанам! Бо вони відповідають головній вимозі – доступності! Вони є потрібними для людей з особливими потребами…» 👍

«Всі тролейбуси мають можливість аварійного автономного ходу без підключення до електромережі та споживають на 30% менше електроенергії, а також особливістю тролейбусів є те, що їхній кузов виготовлений з фінської низьколегованої нержавійної сталі, яка гарантує кузову тривалий термін експлуатації, що є безперечною їхньою перевагою». 🤓

«Також тролейбуси задля безпеки пасажирів оснащені камерами відеоспостереження», - повідомив у себе на сторінці в мережі Фейсбук мер від ВО «Свобода» Руслан Марцинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк – мріє: у Хмельницькому з’явилися тролейбуси з автономним ходом у 20 кілометрів

Також підбили підсумки співпраці з ЄБРР щодо оновлення автопарку КП «Елекроавтотранс». Зокрема, підприємство вже завершило частину проєкту, за якою придбано 29 нових комунальних тролейбусів: 22 куплені за кредитні кошти і 7 за грантові.

Представники ЄБРР подякували місту за співпрацю і висловили сподівання, що незабаром підприємство зможе завершити й інші проєкти, зокрема, щодо будівництва нової тролейбусної лінії.

У Хмельницькому, де мер свободівець, першими серед обласних центрів в Україні, де придбали тролейбуси з автономним ходом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити