image
 |  13 9 Лютого 2021 | 14:03

Луцьк оговтується від снігового шторму (ФОТО)

На ранок, 9 лютого, опади стихли комунальні служби та волиняни приступили до активного прибирання снігу.

Сотні лучан оговтуються після потужної снігової заметілі, яка за декілька днів майже паралізувала окремі районі міста та сіл громади.

Жителі приватних районів міста розчищають самотужки двори та вулиці міста. Підприємці проробляють стежки до своїх закладів.

Комунальна техніка працює фактично без зупинок.

Робота міського громадського транспорту не зупинилась. Хоча під’їзди до зупинок громадського транспорту - досі лишаються не розчищеними від снігу.

В районі Старого міста, на площі Воз’єднання працює техніка підприємства «Вілія». Сніг розчищають з проїзджої частини та грузять на ватанжівку.

    

Повідомляють люди в соціальних мережах про складність вибратися з сіл до міста, окремі, лишились в домівках, адже дороги позамітало снігом, а зранку розчистити всі шляхи дорожні служби не встигають.

Комунальні служби Луцька першочергово прибирають сніг з магістралей та доріг в густонаселених районах міста.

Синоптики передають, що опади снігу можуть продовжитися в четвер і до кінця тижня прогнозують морозну погоду і місцями опади.

   

   

   

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити