image
 |  2 10 Вересня 2019 | 17:17

Луцьк окупували безпритульні пси

У Луцьку постійно зростає кількість скарг на безпритульних собак.

Про це йшла мова під час оперативної наради у міськраді. 

Як повідомила директор ЦНАПу Лариса Карп'як, на оперативну лінію надійшло вже 31 звернення щодо відлову безпритульних собак. Зокрема, скаржаться мешканці за адресами: Мамсурова, 10, Гордіюк, 29, Наливайка, 12, Ветеранів, 17, Чорновола, Привокзальна, Станіславського, 50; проспектів Перемоги і Відродження, бульвару Дружби Народів та інші.

На проблему звернув увагу заступник міського голови Костянтин Петрочук. Він звернувся до директора КП "Ласка" Наталії Рудь і наголосив, що у місті значно побільшало безпритульних собак.

"Зараз почався навчальний рік. Діти йдуть до школи і повертаються додому. Кількість нарікань на безпритульних собак зросла. Прошу звернути увагу на цю проблему. Треба активніше працювати у цьому напрямку".

Натомість директорка КП "Ласка" пояснила, що у серпні підприємство не могло займатися відловом тварин, так як два авто перебували на станції обслуговування.

Читайте також: У центрі Луцька жебракує чоловік-шахрай (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити