image
 |  2 11 Лютого 2022 | 11:08

Луцьк відвідає лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок

12 лютого Луцьк відвідає лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник націоналістичної партії візьме участь у заходах, приурочених до 128-річниці утворення Всеукраїнської громадської організації «Сокіл».

Також Олег Тягнибок побуває на ефірах місцевих телеканалів:

- 12 канал: 12 лютого о 20:30;

- ТРК "Аверс": 13 лютого о 21:00.

Нагадаємо, 12 лютого 2022 року Всеукраїнська громадська організація «Сокіл» організовує «Марш правих традицій» у Луцьку. Захід приурочений 128-ій річниці створення ВГО «Сокіл», яка стоїть на захисті національних інтересів, відстоює незалежність та бореться за соборність України. У рамках акції запланована смолоскипна хода, яка стартує з скверу генерал-хорунжого армії УНР О.Д. Алмазова, пройде центральними вулицями Луцька і завершиться на Замковій площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку тимчасово перекриють рух на центральних вулицях

Довідка:

11 лютого 1894 року загальні збори у Львові започаткували народження молодіжного пожежно-руханкового спортивного товариства "Сокіл".

Очолив його український архітектор, громадський діяч Василь Нагірний.

У 1939р "Сокіл" був заборонений більшовиками, але Ідею не знищити і не заборонити - і у 2006 році організація відновилась за підтримки правої молоді з правою позицією та ВО"Свобода".

На сьогоднішній день "Сокіл" має осередки у кожному місті України, де активно поширює ідеї патріотизму, націоналізму, всебічного розвитку молоді, проводить вишколи та навчання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити