image
 |  2 18 Березня 2020 | 19:42

Луцька міська рада йде на карантин: як працюватиме ЦНАП?

У виконавчих органах Луцької міської ради з 19 березня до особливого розпорядження оголосили карантинний режим.

Про це йдеться в розпорядженні в. о. міського голови Григорія Пустовіта "Про окремі заходи щодо запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19" від 18 березня на сайті Луцької міськради.

Рекомендувати працівникам виконавчих органів міської ради (особливо тим, які мають дітей віком до 14 років, проживають чи мають близький контакт з особами похилого віку). Максимально перевести роботу, передбачену посадовими обов’язками, на віддалену (дистанційну) роботу з дому із застосуванням електронних комунікацій та технологій.

Під час перебування у службових приміщеннях не допускати скупчення більше п’яти осіб та (або) тримати міжособову дистанцію під час виконання службових обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькраді закуплять 2 тисячі 500 медичних масок для працівників

Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьк» встановить обмеження для відвідувачів на період карантинного режиму:

– вхід у приміщення по одній особі;

– одночасне перебування у приміщенні не більше 10 осіб.

Прийом громадян у департаменті проводити з понеділка по четвер – з 09.00 до 13.00 та з 13.45 до 16.00, у п’ятницю – з 09.00 до 13.00.

Суботу та неділю встановити вихідними днями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді заговорили про впровадження надзвичайного стану

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити