image
 |  4 5 Червня 2019 | 10:28

Луцька міськрада ігнорує проблеми «Луцьктепла», - директор підприємства

Директор КП «Луцьктепло» Валентина Малютіна звинуватила міську раду у ігнорування проблем підприємства. Про це вона заявила під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради.

«Зараз підприємство експлуатує мережі теплопостачання загальною протяжністю понад 132 км, більше 82% яких експлуатуються понад 20 років. Через значний знос, стан ізоляції та залізобетонних конструкцій тепломережі не відповідають нормативним вимогам, що призводить до непродуктивних витрат та зниження надійності роботи. Впливає на втрати також періодичне заливання каналів водою та стоками із суміжних комунікацій та ґрунтовими водами. Обладнання старе, ризики великі. З кожним роком вони будуть лише поглиблюватися», - зазначила Валентина Малютіна.

Також вона розповіла, що завдяки новій котельні у мікрорайоні ЛПЗ вартість гарячої води для мешканців буде на 10% нижча.

Валентина Малютіна поскаржилася на те, що міська влада не приділяє достатню увагу підприємству.

«На жаль, ми маємо постійні відписки і відмови від міської ради. Основна увага часто приділяється не стратегічним напрямкам і інфраструктурі, а другорядним. На мою думку, це неправильно».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити