image
 |  2 12 Жовтня 2022 | 17:14

Луцька влада каже, що готова до зими

Комунальні служби та підприємства Луцька готові до зимового періоду.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

З метою швидкого реагування на погіршення погодних умов передбачається забезпечити цілодобове чергування служби оперативного реагування у Луцькій міській територіальній громаді та у департаменті житлово-комунального господарства.

В зимовий період утримання території громади проводитиметься технікою ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Серед неї – 8 посипально-відвалочних автомобілів, 2 навантажувача, 1 грейдер, 8 тракторів з щіткою і відвалом, 3 самоскиди для вивезення снігу. Також підготовлено 5 одиниць техніки комунальних підприємств громади. Вона знаходиться у технічно справному стані та підготовлена для робіт з зимового утримання вулиць. На тротуарах в листопаді 2022 року заплановано виставити ящики з щебенево-соляною сумішшю.

Готується до зими й ДКП «Луцьктепло». Підприємство замінило в кількох котельнях пальники, автоматику, димососи та вентилятори, що дасть орієнтовно очікувану економію природного газу 600 тис. куб. м. Також комунальники влаштували 69 індивідуальних теплових пунктів в житлових будинках, ще в семи роботи тривають, а комерційними приладами обліку теплової енергії оснащено 77 житлових будинків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити