image
 |  297 18 Липня 2024 | 17:51

Луцькі муніципали виграли чергову справу у суді

Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 10 липня 2024 року у справі №161/11327/24 відмовлено у задоволенні адміністративного позову до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради про визнання протиправною та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

30 квітня 2024 року по вулиці Богдана Хмельницького, 42, що у місті Луцьку, позивач порушив правила зупинки, а саме: здійснив зупинку транспортного засобу в місці виїзду з прилеглої території та створив перешкоду дорожньому руху, чим порушив пункт 15.9 «и» ПДР України та частину 3 статті 122 КУпАП.

Оскільки судом на підставі наданих фотоматеріалів та інших доказів встановлена обґрунтованість та правомірність оскаржуваного рішення відповідача, а також відсутність процесуальних порушень прав позивача під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, суд прийшов висновку, що слід залишити рішення суб'єкта владних повноважень без змін, а позовну заяву без задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцька в пенсіонера викрали авто: транспорт розшукала поліція

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити