image
 |  7 30 Листопада 2018 | 15:02

«Луцьктепло» планує підвищити тарифи для населення

КП «Луцьктепло» планує підвищити тарифи на теплову енергію та послуги з грудня 2018 року.

Відповідний проект рішення планують розглянути сьогодні, 30 листопада, о 16 годині на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Таким чином «Луцьктепло» пропонує підвищити тарифи на послуги водопостачання для населення на 21,8 %, а для бюджетних установ та релігійних організацій знизити на 9,5%.

Вартість послуг опалення та вартості теплової енергії для населення зросли на 22,2%, для бюджетних установ та релігійних організацій знизити на 11,1%.

Таким чином ціни на тепло у Луцьку будуть чи не найбільші в області.

Пояснюють термінове підняття тарифів на ростом тарифів на чинників природній газ, електропостачання (10%), а також підвищенням заробітної плати на підприємстві (на 33%).

Нещодавно у Володимирі-Волинську теж підняли тарифи на тепло, однак у Луцьку бють усі рекорди, адже тарифи для населення піднімуться на початку зими на 22 %. Відповідно, в обласному цетрі Волині будуть найвищі тарифи на тепло.

Так, з 01.11.2018 відбулись цінові зміни на природний газ на виробництво теплової енергії для потреб усіх категорій споживачів:

Тарифи на водопостачання та водовідведення зросли з 4,82 до 5,64 за 1 куб.м, та з 5,08 до 5,88 за 1 куб.м. відповідно. Витрати на водопостачання та водовідведення у проекті тарифів у порівнянні з діючими зросли на 17 %.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити