image
 |  4 30 Січня 2021 | 22:15

Львівська залізниця встановила сигналізацію, яка захистить від крадіжок обладнання

Львівські залізничники встановили у минулому році 120 пристроїв СЦБ та зв’язку, що забезпечать безпеку руху та крадіжки обладнання на дорозі.

Про це інформує Львівська залізниця.

Впродовж 2020 року Львівська залізниця проводила роботи з додаткового захисту пристроїв та обладнання сигналізації і зв’язку від стороннього втручання та крадіжок

Понад 120 пристроїв СЦБ та зв’язку додатково захистили впродовж 2020 року в господарстві сигналізації та зв’язку регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Ці зусилля залізничники скеровують на гарантування безпеки руху, зокрема для запобігання крадіжкам елементів обладнання та іншим спробам стороннього втручання в роботу магістралі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для «Волиньгазу» не знизили тариф на розподіл

Одним із найбільш дієвих засобів додаткового захисту, які довели свою ефективність, є залізобетонні та стальні саркофаги. Торік цими захисними пристроями на Львівській залізниці було обладнано 54 дросель-трансформатори. Крім того, минулого року зв’язківці замінили 50 переїзних дзвінків на сповіщувачі типу «Сирена», а також подбали про посилення надійності 16 замкових пристроїв та встановили 3 сигналізації контролю відкривання дверей релейних та батарейних шаф.

Залізничники наголошують, що пристрої, обладнання та кабельні мережі сигналізації і зв’язку є одними з ключових у системі гарантування безпеки руху поїздів, тому псування, крадіжки елементів та втручання сторонніх осіб у їхню роботу можуть призвести до надзвичайних подій із непередбачуваними наслідками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити