image
 |  0 12 Квітня 2021 | 08:32

Ляшко розповів, як подолати коронавірус в Україні за три тижні (ВІДЕО)

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко вважає, що якщо всі будуть носити маски упродовж трьох тижнів, не знімаючи їх, то коронавірусна хвороба в Україні буде подолана.

Про це Віктор Ляшко розповів у ефірі програми "Рандеву з Яніною Соколовою" на "5 каналі".

"Є дослідження CDC (Centers for Disease Control and Prevention, США – ред.), вони сказали, якби люди впродовж трьох тижнів носили всі маски, не знімаючи, в нас коронавірусна хвороба була б подолана.

Не знімайте маски, носіть, і ми пройдемо епідемію коронавірусної хвороби. Мийте руки і уникайте скупчення людей і при нагоді зробіть щеплення і не тільки від коронавірусної хвороби", - заявив Віктор Ляшко.

За його словами, рік тому дуже важко було обґрунтувати запровадження карантинних обмежень.

"Люди не бачили хворого, і ніхто ні в кого з близьких не хворів. Сьогодні така ситуація, що вже за п’ять рукостискань ви будете знати якусь історію людини, яка перехворіла і перехворіла тяжко", - зазначив санлікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї визнали недостатню ефективність своїх Covid-вакцин

Головний санлікар Віктор Ляшко вважає, що при задіянні всіх ресурсів Україна зможе робити від 4,5 мільйонів до 11 мільйонів щеплень на місяць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити