image
 |  5 16 Травня 2023 | 15:47

Маємо бути нацією, яку бояться вороги і поважають друзі, - Юрій Поліщук

Ми маємо бути сильною нацією, яку бояться вороги і поважають друзі.

Про це під час відкриття пам'ятного фотостенду на честь загиблих жителів Городищенської громади заявив перший заступник голови Волинської облради, представник ВО "Свобода" Юрій Поліщук.

"Трохи більше як рік назад здавалося, що фотостенд, який стояв у центрі Луцька, помістив усіх загиблих з Волині. Дуже хотілось би, щоб нові фото на ньому не з'являлися. Але сталося інакше. І такі фотостенди почали з'являтися по всій області у кожній громаді.

Недаремно тут два стяги. Один червоно-чорний символізує боротьбу і кров. Заради того, що потім майорів синьо-жовтий стяг. Вічною наша пам'ять буде тоді коли кожен з нас докладе зусилля, щоб ми були єдиною сильною українською нацією, щоб вороги нас боялися, а друзі поважали. І потрібно вірити, що наша нація буде сильною і переможе російське зло та темряву", - зазначив під час виступу перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук у виступі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора ліцею на Волині спіймали на корупції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити