image
 |  4 24 Жовтня 2018 | 07:29

Макс Кідрук презентував у Володимирі роман «Де немає Бога»

23 жовтня 2018 року український письменник Макс Кідрук презентував у Володимирі-Волинському свій новий роман «Де немає Бога».
Про це інформує «ВолиньUA».
Презентація відбулася у Культурно-мистецькому центрі і на неї завітало чимало як для Володимира людей. Хтось прийшов з уже прочитаною книгою, а хтось купував її на місці, але усі отримали автограф та фото на згадку від автора.
На початку презентації Макс Кідрук одразу ошелешив усіх заявивши, що його роман – не про авіакатастрофу і не про виживання в горах, хоча на обкладинці зображений саме розбитий у горах літак. Його роман – «спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога».

Долі шістьох людей не зв’язаних по життю між собою поєднує авіакатастрофа у горах. Щоб краще зрозуміти хто є хто в романі, Макс Кідрук створив схему взаємозв’язків героїв. Окремо виділивши головного для нього персонажа – Брендона Бартона, зазначивши, що книга не про американський футбол, а про стосунки хлопчика і його батька, який потім став майбутнім чемпіоном.


За час презентації Макс Кідрук пояснив усім різницю між європейськими право популістськими партіями та апартеїдом і розповів про журналістське розслідування щодо священиків-педофілів бостонської католицької церкви, за яким зняли оскароносний фільм «В центрі уваги». Також він показав ролик з кумедним експериментом на мавпочках капуцинах, вірусне відео з кошеням та власне буктрейлер роману «Де немає Бога».

Письменник запросив усіх не соромитися писати відгуки у соцмережах під хештегом #ДеНемаєБога.
Макс Кідрук анонсував також появу двох нових книг: збірки оповідань «Заради майбутнього» та роман «Доки світло не згасне назавжди». Пригадав, що на одну із презентацій, яка відбувалася у маленькому містечку зіграли школярів і от йому довелося не лише на ходу змінювати презентацію, але й він побачив, що школярі весь час сиділи у своїх гаджетах. Він з командою вирішив це використати і тому новий роман буде з доповненою реальністю, для якої створять безкоштовний мобільний додаток.
На закінчення письменник пообіцяв повернутися до нашого міста з новою презентацією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку розсипали барви, які дарують радість (ФОТО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити