|  2 23 Жовтня 2018 | 10:04

У Луцькому зоопарку розсипали барви, які дарують радість (ФОТО)

Показали неймовірні світлини локацій осіннього Луцького зоопарку.
Відповідний допис розмістили у спільноті Луцький Зоопарк.
"Хоч цьогоріч примхлива пані погода досі тішить нас неймовірними днинами, розуміємо, що до календарної зими - лишень місяць. Але маємо ліки від того стану, який називають осінньою депресією! Ми навіть не дозволили смутку підступити до нашого зоопарку, у тандемі озеленювачів із природою під керівництвом невтомної Людмила Денисенко розсипавши тут усі барви пори року, що дарують щастя!
Нині зупинити мить - то, заховавши у серці, ще й зазнімкувати її. Із цим на відмінно впорався Павло Березюк. І ділиться сотнею світлин із вами, наші любі друзі (їх, до слова, ставитемемо частинами - аби у тих, хто все ж має якісь тривоги, зцілення красою тривало довше). А ми, зі свого боку, сподіваємося, що ви не обмежитеся спогляданням екрану, а сприймете ці фото як сигнал - прийти до нас, вживу намилуватися ландшафтним дизайном та озеленням Луцького зоопарку, зробити свої світлини і навіть розмістити на цій сторінці або у своїй стрічці!
Нагадуємо, що працюємо задля комфорту і підопічних, і відвідувачів. Тому поважаймо одне одного! Від вас вимагаємо небагато - дотримуватися правил поведінки в зопарку, не наражати тварин на хвороби та смерть своїм неправильним годуванням і не нищити те, що створємо ми у співпраці зі всіма, хто купує вхідний квиток!
Отож - щодня з 10.00 до 17.00 (в осінньо-зимовий період) чекаємо кожного у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах рідного міста", - йдеться у дописі.








Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити