image
 |  4 17 Червня 2018 | 16:21

«Марш рівності» показав, що права кількох сотень його учасників є більш «рівними», - секретар Священного Синоду УПЦ КП, Єпископ Євстратій (Зоря)

«All animals are equal, but some animals are more equal than others».


Про це 17 червня 2018 року на своєму блозі сайту «Главком» написав секретар Священного Синоду УПЦ КП, Єпископ Євстратій (Зоря).
У одній із геніальних праць Джорджа Орвелла - «Колгосп тварин» - дуже дотепно показано, як «боротьба за рівність та права» поступово перетворюється в диктатуру меньшості.
«Марш рівності» показав, що права кількох сотень його учасників є більш «рівними»«Всі тварини рівні, але деякі тварині більш рівні, ніж інші».


Заради «параду рівності» на більш як пів доби було перекрито клітками центр столиці, було закрито центральні станції метро, люди не мали можливості вільного пересування (що гарантовано Конституцією), було застосовано неадекватні силові дії щодо тих, хто вийшов мирно висловити свою думку (що також гарантовано Конституцією).
Тож «марш рівності» насправді показав, що права кількох сотень його учасників є більш «рівними».

Читайте також: В Києві поліція застосувала силу проти активістів, які перекрили дорогу «Маршу рівності», затримали 28 осіб (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте також: Поліція вже затримала в центрі Києва 56 осіб, постраждали п’ятеро копів
Читайте також: «С14» заблокувала дороги на Лук’янівці: вимагають звільнити соратників
Читайте також: Київська поліція відпустила всіх затриманих під час «Маршу рівності»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити