image
 |  5 28 Листопада 2019 | 13:21

Мед, блокноти та харчування: в скільки «влетить» лучанам приїзд делегації з ВР?

У Луцьку два дні, 28 та 29 листопада, перебуватиме з робочим візитом делегації Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Зустрічатимуть делегацію з Києва з усіма почестями, поїтимуть, возитимуть та розважатимуть за гроші громади міста Луцька.

На два дні їх перебування передбачено 167 тисяч гривень, з них на харчування членів офіційної делегації - 140 тисяч гривень та витрати на сувенірну продукцію: фотоальбом «Луцьк», подарунковий набір меду «Старий Луцьк», блокнот «Луцьк» - 27 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики в ході засідання ознайомляться з моделями роботи культурно-мистецьких закладів Волині. Зокрема, відвідають Музей Волинської ікони, Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Замок Любарта, Художній музей Луцька, Літературно-меморіальний музей Лесі Українки у селі Колодяжне, Луцьку музичну школу № 1 ім. Фридерика Шопена, Луцьку міську центральну бібліотеку для дітей.

Отож, сподіваємось, що витрачені кошти громади міста Луцька матимуть ефективний результат для обласного центру та області в питанні гуманітраної політики.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити