image
 |  7 6 Листопада 2019 | 22:24

Мене дивує, як Мар'янівська ОТГ опинилась у складі Горохівської, – Валентин Малиновський

Протокол засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою Волинської області від 28 жовтня 2019 року не відображає реальної позиції членів регіональної групи, адже присутні на цьому засіданні члени групи одноголосно підтримали Мар'янівську селищну ОТГ як самостійну громаду.

Про це написав у мережі Фейсбук член регіональної робочої групи Валентин Малиновський.

"ПРО БАГАТОСТРАЖДАЛЬНУ МАР'ЯНІВСЬКУ ОТГ!

У Фейсбуці з'явився протокол засідання регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою від 28 жовтня, який особливо обурив громаду Мар'янівської ОТГ", – йдеться в дописі.

Професор кафедри політології та державного управління Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, доктор політичних наук Валентин Малиновський нагадує, що у червні 2019 року там лише відбулися перші вибори голови і депутатів. 

"Мене самого здивував цей варіант, тому що присутні на цьому засіданні члени групи одноголосно підтримали Мар'янівську селищну ОТГ як самостійну громаду. Як вона опинилася у складі Горохівської ОТГ, з'ясовуємо. Хочеться сподіватися, що автори цього документа лише помилилися..." – не приховує свого подиву Валентин Малиновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар’янівська ОТГ ризикує не перейти на прямі міжбюджетні відносини з держбюджетом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити