image
 |  7 29 Листопада 2021 | 15:14

Мер Нововолинська за місяць заробляє майже 50 тисяч гривень

Доходи міського голови Нововолинська Бориса Карпуса за січень-серпень 2021 року становили 478 624 гривень, що є найвищим показником серед усіх голів громад Володимир-Волинського району.

Про це йде мова у журналістському розслідуванні "Сили правди" - "Скільки заробляє керівництво громад: Володимир-Волинський район".

Очільники територіальних громад з найбільшими нарахованими сумами зазвичай мають посадовий оклад розміром 11-15 тисяч гривень. Все інше — премії, нарахування за ранг, стаж, за високі досягнення у праці, відрядні, відпускні, лікарняні, а також матеріальні допомоги та, навіть, доплати «за таємність».

Серед очільників територіальних громад найбільшу зарплату за вісім місяців 2021-го отримував міський голова Нововолинська Борис Карпус. За вказаний період часу разом із надбавками та преміями йому нарахували 479,4 тисячі гривень. При окладі 15 тисяч гривень на місяць, посадовець отримує щомісяця більше 20 тисяч гривень премії та більше 8 тисяч надбавки. Також у липні Борису Карпусу виплатили 49 тисяч гривень матеріальної допомоги на оздоровлення, а ще за місяць – він скористався можливістю отримати ще стільки ж матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань. В середньому щомісяця виходить приблизно 47 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто керує Володимиром?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити