image
 |  11 20 Жовтня 2020 | 15:11

Мешканці сіл на Волині скаржаться на якість послуг мобільних операторів

Мешканці сіл на Любомльщині скаржаться на поганий мобільний зв'язок відомих операторів.

Про цю проблему розповів на сторінці у facebook депутат Любомльської районної ради Віктор Саць (ВО "Свобода").

У коментарях люди зазначають, що погане покриття спостерігається майже у всіх селах району. Мешканці обурені тарифами і якістю послуг мобільних операторів.

"Друзі! Проблема полягає в тому, що дуже погане покриття на мобільний зв'язок компанії КИЇВСТАР. Моє місце проживання: село Заболоття Любомльського району Волинської області. Сьогодні я зміг поспілкуватися з представником даної компанії і виклав суть проблеми. Повідомив про те, що в радіусі приблизно 10 км, де розташовані населені пункти Заболоття, Крушинець, Нудиже і прилеглі до цих сіл території, маємо дуже низький рівень покриття для мобільного зв'язку. Попередив, що у випадку, якщо не покращиться ситуація, я буду проводити роботу з громадськістю, щоб відмовитися від послуг даного оператора мобільного зв'язку. Мене уважно вислухали, підтвердили, що рівень покриття нашої території дійсно низький. Повідомили про те, що моє звернення буде передано для розгляду. Друзі, я хочу з Вашою підтримкою, вплинути на дану ситуацію. Ми всі вчасно поповнюємо рахунок, хочемо без перешкод вільно спілкуватися з своїми родичами, друзями, а рівень якості покриття лишається низьким. За що ми платимо? За "якість" обслуговування. Зрозумійте мене правильно, хочеться знати, яка у Вас ситуація щодо покриття. Візьмемо дану проблему під свій контроль. Сподіваюся, що все буде добре. Чекаю на Ваші коментарі. Бережіть себе", - пише депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні школи, ні садочка, ні клуба: на Волині влада забула про село, яке мріє про 2,5 кілометрів дороги (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити