image
 |  5 7 Жовтня 2021 | 16:02

Микитюк пропонував депутату Ковельської міськради 1000 доларів відступного та щомісячне грошове утримання 500 доларів?

Депутат Волинської облради Роман Микитюк пропонував депутату Ковельської міськради від політичної партії «Сила і честь» Миколі Печенюку 1000 доларів та щомісячне грошове утримання.

Про це під час сесії міської ради заявив сам депутат Микола Печенюк, пише Ковельмедіа.

Сьогодні, 7 жовтня, на сесії Ковельської міської ради депутат від політичної партії «Сила і честь» Микола Печенюк висловив своє обурення процедурою формування комісії, яка приймає об'єкти, котрі будуються за кошти комунальної власності. Свій гнів обранець громади спрямував проти заступника міського голови Тараса Яковлева. Депутат поскаржився, що його відмовилися включити в комісію за надуманим приводом відсутності освіти.

Також Микола Печенюк повідомив, що депутат Волинської облради Роман Микитюк приїжджав до нього в офіс та пропонував 1000 доларів відступного і щомісячне грошове утримання в розмірі 500 доларів.

"Ви забули, як я вам сказав, що до мене Микитюк в офіс приїхав і пропонував мені тисячу доларів «отступного» і кожен місяць по п’ятсот доларів. Ви забули за це?! То я вам, пан Тарас, нагадаю! Лічно я вам нагадаю! Поняли?!" - емоційно звернувся він до заступника мера Ковеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табір ромів виїхав із селища після побиття АТОвця на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити