image
 |  5 27 Липня 2020 | 23:08

Можливо, доведеться піти... але боротьбу за Донбас ніхто припиняти не буде, — командир роти «СІЧ» Максим Волинський

Можливо, доведеться піти (чи тебе підуть) із силових структур, але боротьбу за Донбас ніхто припиняти не буде. Все буде Україна!

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук командир 4-ої роти «СІЧ» полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ», боєць «Легіону Свободи», наш земляк із Ківерець Максим Морозов (Макс «Лютий», Максим Волинський).

Приводом для написання повідомлення в соцмережі, з його слів, послугувала нібито звичайна банка абрикосового варення. Яка, проте, виявилася не зовсім звичайною, адже вона — вперше прибула з Донеччини!

"Давно нічого не писав, бо "жизь житєйська", і часу як, у всіх не вистачає.

Але приїхала мені банка абрикосового варення... скільки цих банок варення за 6 років приходило хлопцям на фронт? Абрикосове, полуничне, малинове, яблучне... і далі за списком... та і не тільки варення — волонтери постійно намагались чимось допомогти бійцям, підтримати їх.

Чому ж я вирішив виділити саме цю? Тому що, це перша банка варення, яка прийшла мені в Київ з Донеччини... Саме в Київ з Донеччини, а не на Донеччину. Так, багато місцевих громадян підтримували і підтримують нас — воїнів Української Держави, але щоб надіслати у Київ, здається, таку дрібницю (проте наскільки приємну і промовисту) — це вперше", — йдеться в дописі бійця, якому за декілька років на фронті доводилося бачити всяке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський боєць розповів, як рятував немовля від викрадача з електрошокером

"Україну чекають, Україну люблять та хочуть, аби вона повернулась на Донбас на 100%; а щоб воїни Української Держави "не охляли" "в далекому" від війни Києві, нас підтримають хоч банкою варення.

Звичайно, справа не у банці варення, а у тому, чому ми досі воюємо за Український Донбас і не кричимо, що когось треба огородити колючим дротом, чи ще якісь нісенітниці, які верзуть, здається, ті, що на Донбасі ніколи не були.

Можливо, прийдеться піти (чи тебе підуть) з силових структур, але боротьбу за Донбас ніхто припиняти не буде. Все буде Україна!" — переконаний Максим Волинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міжнародній політиці Зеленський поводиться як звичайний лох, — екснардеп від Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити