image
 |  2 3 Грудня 2018 | 15:53

На Іваничівщині відзначили 34-ту річницю пам’яті Юрія Лелюкова

Серед багатьох подій, що трапилися на теренах Іваничівського району, ця заслуговує на особливу пам’ять. Бо йдеться про подвиг учителя, який власним тілом захистив життя двадцяти шести десятикласникав Іваничівської середньої школи №2 у листопаді 1984 року.

Про це інформує власкор «ВолиньUA» із посиланням на групу Іваничівської школи №2 у Фейсбук. 

У Іваничівській ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова проходив Тиждень його світлої пам’яті. Учні відвідали шкільний музей «Пам’ять», де постійно діє експозиція, присвячена Юрію Миколайовичу, є його особисті речі, класний журнал, пошкоджений осколками гранати.

Тиждень завершився загальношкільною лінійкою, де пригадали трагічні події того осіннього дня, вшанували пам’ять вчителя-героя хвилиною мовчання. Випускники школи поклали квіти до могили Юрія Миколайовича.

В Іваничівському історичному музеї діє тематична викладка матеріалів до вшанування пам’яті героя. Матеріали експозиції (фотографії, підбірка публікацій в пресі за різні роки, копії документів, альбоми) розповідають про життєвий шлях Юрія Лелюкова, його дитячі, юнацькі та студентські роки…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Лелюков – Герой усіх часів і поколінь

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити