image
 |  5 28 Липня 2021 | 15:24

На «Ковельводоканал» подали до суду через тендер

«Ковельводоканал», яким керує Юрій Рибачок, провів тендер на закупівлю робіт з реконструкції водопровідної мережі від свердловини №11 до насосної станції II підйому (II етап) на вулиці Геологів у Ковелі.

Про це пише Ковель медіа.

Переможцем торгів стало товариство з обмеженою відповідальністю «Кулев-Інвест» (м. Івано-Франківськ).

Виконуючий обов’язки начальника «Ковельводоканалу» Вадим Огей та директор підприємства-підрядника Ігор Микитюк підписали договір 11 червня цього року. Ціна робіт становить 4 млн 075 тис. 524,60 грн з ПДВ.

Інший учасник торгів – товариство з обмеженою відповідальністю «Реконбуд» (м. Нововолинськ) – звернувся до господарського суду Волинської області з позовом, у якому просить визнати недійсною закупівлю, оскільки його було неправомірно дискваліфіковано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через ріст цін на олію зросла вартість світязьких пончиків

У заяві від 19 липня представник ТОВ «Реконбуд» просив суд вжити заходів забезпечення позову шляхом заборони «Ковельводоканалу» та ТОВ «Кулев-Інвест» здійснювати дії на виконання договору.

Головуючий у справі суддя Микола Шум прийняв 22 липня ухвалу, якою призначив судове засідання щодо розгляду цієї заяви на 17 серпня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити