image
 |  2 3 Травня 2019 | 19:03

На Ратнівщині легковик зіткнулась з мотоциклом - учасники автопригоди були п’яні

У Ратнівському районі внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажир мотоциклу

Учора, 2 квітня, на автодорозі поблизу села Кортеліси Ратнівського району легковик «Audi А4» зіткнувся із мотоциклом «Минск». Внаслідок автопригоди травмувалися водій та пасажир мотоциклу. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом автомобіля перебував 28-річний житель цього ж району. Водій допустив зіткнення із мотоциклом «Минск», під керуванням 17-річного жителя району, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та 21-річний пасажир мотоциклу отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Усі учасники автопригоди перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Жертву нічного побиття фанатиками МП у Четвертні доправляють до обллікарні

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити