image
 |  2 20 Квітня 2019 | 13:13

На Рівненщині старий автобус перетворили на інтерактивний навчальний клас (ФОТО)

Креативний клас створили всередині автобуса. У ньому розмістили куточок читача, кімнатні рослини, нестандартну навчальну дошку. Звичні парти та стільці замінили на диванами.

Такий освітній простір влаштували на території школи Привільненської об'єднаної територіальної громади Рівненської області. Ззовні автобус теж отримав зміни. Його зробили цікавим для дітей — пофарбували в зелений колір і зобразили на ньому квіти, повідомляє Міністерство освіти і науки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці готові захищати волинський бурштин (ФОТО)

Перший урок у класі провели для учнів Нової української школи. Першокласники займалися літературним читанням просто на килимках чи диванах. Проводити уроки або позакласний час в автобусі зможуть вчителі для будь-яких класів.

Незвичний навчальний автобус створили у межах обласного проекту, який посів перше місце в конкурсі "Територія свободи". Таким чином хочуть допомогти вчителям проводити уроки у новий спосіб і краще взаємодіяти з дітьми.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити