image
 |  14 30 Грудня 2021 | 14:46

На що звернути увагу при виборі шафи-купе*

Без шафи неможливо уявити інтер’єр сучасного дому. Особливо популярні моделі «купе» з розсувними дверцятами. Вони практичні, виглядають гарно та стильно, а ще добре підходять до інтер’єрів в сучасному стилі. Цей предмет меблів користується великим попитом, і для багатьох споживачів актуальним є питання вибору такого виробу. На ринку шафи-купе представлені в великому асортименті, тому слід детально розібратися, на які саме параметри звертати увагу.

Важливі експлуатаційні характеристики, які треба враховувати

Сучасні шафи-купе виготовляються в широкому різноманітті. Вони відрізняються за кольором, стилем, габаритами, ціною. Це можна побачити, якщо порівняти за посиланням https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/14 шафи-купе різних моделей. Проте при покупці цього предмету меблів варто звернути увагу й на технічні характеристики:

· матеріал;

· форма;

· дизайн фасадів.

Всі перераховані параметри, до речі, як і габарити чи оформлення, впливають на ціну виробу, тому варто в них детально розібратися.

В першу чергу звернути увагу слід на матеріали. Більшість сучасних меблів, представлених на вітчизняному ринку, виготовляють з ЛДСП, ДСП чи МДФ. Це плитні матеріали, виготовлені зі стружки деревини та з допомогою клею. Зовні вони можуть точно імітувати поверхню масиву різних порід, характеризуються довговічністю, простотою, стійкістю до перепаду температур, гниття та пошкодження шкідниками.

Другий критерій – форма. Шафи-купе бувають прямі та кутові. Перші встановлюють понад будь-якою зі стін в приміщенні, їх можна легко пересувати чи переставляти. Кутові більш ергономічні, бо дозволяють з користю використовувати вільний простір кута. Діляться такі моделі за формою на 5-стінні та Г-подібні. Перші більш місткі, проте займають багато місця. Г-подібні компактніші, добре підійдуть для невеликих кімнат. Але варто прийняти до уваги, що кутові моделі менш мобільні, ніж лінійні. Для того, аби їх переставили в іншу кімнату, наприклад, слід буде шукати слушне місце в кутку.

Фасади на шафах-купе бувають глухі та зі скляними (або дзеркальними) панелями. Перші більш практичні. Глухі фасади не бояться випадкових несильних ударів, їх не потрібно полірувати. Дзеркальні більш вимогливі. Поводитися з ними треба вкрай обережно, а також потрібно регулярно протирати від плям та розводів. Проте виглядають вони ефектніше.

 «Дубок» – інтернет-магазин, де купувати меблі завжди вигідно

При виборі шафи-купе більшість споживачів також турбує питання ціни. Коштують такі вироби по-різному, але можна купити їх на вигідних умовах без шокових потрясінь для гаманця. В інтернет-магазині «Дубок» представлений широкий вибір бюджетних меблів від вітчизняних фабрик. Знайти можна досить недорогі шафи-купе в сучасному дизайні та потрібних габаритах.

Також Dybok проводить різноманітні акції та часто пропонує скидки покупцям, а при замовленні на певну суму навіть забезпечує безкоштовну доставку в будь-який населений пункт країни. Більш детальні умови можна знайти на сайті чи уточнити у менеджера при замовленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити