image
 |  20 18 Лютого 2022 | 19:11

На території луцького ринку торгували сурогатом і цигарками без акцизних марок

Під час чергового рейду інспекторами відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено продаж алкоголю-сурогату та тютюнових виробів без марок акцизного податку продавчинею кіоску № 42 на території ринку «Лучеськ» на пр-ті Відродження,1, що у м. Луцьку.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці муніципалів. 

На продавчиню, яка приторговує рідиною сумнівного походження з різким запахом спирту – сурогатом, а також тютюновими виробами без марок акцизного податку, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 та ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу відповідно у розмірі: від 3400 до 10200 та від 6800 до 13600 гривень.

Матеріали адміністративних справ передано до Луцького міськрайонного суду Волинської області, який визначить розмір штрафу.

Інспекторами департаменту муніципальної варти рейди, щодо виявлення продажу алкоголю-сурогату будуть проводитись і надалі.

Якщо Вам відома інформація про функціонування так званих «точок» де здійсняється незаконна торгівля алкоголем чи тютюновими виробами на території міста Луцька, просимо повідомляти департамент муніципальної варти. Конфіденційність гарантуємо.

Телефон, Viber, Telegram, WhatsApp: 0670000679.

E-mail: [email protected]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які райони Волині може затопити?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити