image
 |  2 9 Лютого 2019 | 20:22

На виборах Президента 9 кандидатів – від БПП, 12 – ліберал-демократів, 22 – коміки, і лише 1 – націоналіст, – Йосиф Ситник

Експерт-аналітик з економічних питань, доктор економічних наук Йосиф Ситник проаналізував ідеологічно-партійну спрямованість усіх зареєстрованих кандидатів у Президенти України – і дійшов висновку, що доводить цілковиту абсурдність і неспроможність скандальних висловлювань окремих представників т.зв. «львівської інтелігенції».

Про це Йосиф Ситник написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук. 

«Агов, львівська «інтелігенціє», зайдіть на сайт ЦВК та прочитайте уважно!

44 кандидати на посаду Президента України! Із них:

9 – від фракції БПП!

12 – від ліберально-демократичних партій і проектів!

22 – це коміки, парашутисти, технічні, а також відверті промосковські українофоби!

1 – від об’єднаних українських націоналістів!» – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що раніше деякі представники т.зв. львівської «інтелігенції» висловили думку, що кандидату від об’єднаних українських націоналістів Руслану Кошулинському необхідно знятися з виборчих перегонів на користь провладного кандидата від БПП «Солідарність», чинного Президента України Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вони навчилися говорити «Слава Україні!» і оділи вишиванки, але не змінилися, - Руслан Кошулинський

«Отож, «інтелігенціє», перед тим, як дискредитувати і вимагати щось від Кошулинського, який виконав одну із вимог українців і об’єднав націоналістичні політичні партії, зробіть таке:

1. Зверніться до свого «найпатріотичнішого» кандидата, щоб він насамперед об’єднав свою фракцію БПП, яку вашими голосами завів до ВРУ, та познімав своїх технічно-підставних кандидатів і запропонував вам ОДНОГО кандидата, а не 9.

2. Зверніться до усіх улюблених вами ліберал-демократів, які вже не раз були разом в одних партіях, фракціях, коаліціях – нехай об’єднаються і ВОНИ та запропонують своїх 1 чи 2 кандидатів, а не 12», – радить Йосиф Ситник.

На думку Йосифа Ситника, власне, тоді «інтелігенція» матиме моральне право повчати Націю, коли покаже їй приклад, як уміє об’єднувати поміж собою тих, за кого агітує.

«Бо чинне політичне болото, яке формувалося в Україні впродовж 27 років – це результат саме «інтелігентного» постійного підлабузництва замість правди стосовно будь-якої влади, демократичного дроблення й розколів, перебігання із партії в партію, ворожнечі й егоїзму всіх тих «прохідних» та безпам’ятства їхнього електорату.

І лише тоді, коли на Президентських виборах буде три реальні кандидати: від ліваків, від ліберал-демократів та від націоналістів – тоді українці будуть робити справжній вибір між політичними ідеологіями та світоглядами стосовно майбутнього розвитку України», – резюмує Йосиф Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб не обирати менше зло у другому турі, треба правильно голосувати у першому, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити