image
 |  5 3 Травня 2019 | 20:41

На Волині 18-ти річний раніше судимий викрав авто

У Камінь-Каширському 18-тирічний раніше судимий викрав автомобіль «ВАЗ 2107».

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

У Камені-Каширському поліцейські оперативно встановили причетність 18-річного жителя цього ж райцентру до викрадення автомобіля «ВАЗ 2107», належного 37-річному волинянину. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Учора, 2 травня, до Камінь-Каширського відділу поліції із заявою звернувся 37-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що із стоянки поблизу залізниці, що по вулиці Ковельській, викрадено його автомобіль «ВАЗ 2107».

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв раніше судимий за крадіжки 18-річний житель Каменя-Каширського. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернули власнику.

Читайте також: У Ковелі затримали грабіжника, який викрав з аптеки засоби гігієни на 600 грн

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити