image
 |  2 10 Лютого 2019 | 20:51

На Волині чоловік давав 26 тисяч євро СБУшнику, щоб повернути ящики цигарок (ФОТО)

Співробітнику регіонального підрозділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ на Волині іноземець пропонував 26 тисяч євро, щоб той допоміг повернути конфісковані на митниці 160 ящиків цигарок вартістю майже 2 мільйони гривень.

Контрабандиста під час передачі грошей затримали співробітники Управління внутрішньої безпеки СБУ, інформує «Магнолія-ТВ» з посиланням на прес-центр СБУ.

Оперативники СБ України встановили, що громадянин сусідньої країни, який незаконно переправляв цигарки на територію України, запропонував співробітнику спецслужби двадцять шість тисяч євро. За вказану суму іноземець планував повернути конфісковані на митниці сто шістдесят коробів цигарок вартістю майже два мільйони гривень.

Співробітник СБУ відразу після отримання неправомірної пропозиції повідомив про неї керівництво.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці затримали зловмисника під час спроби передати хабар.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: водій невдало змінив смугу руху (ФОТО)

Тривають слідчо-оперативні дії.

Заходи з викриття зловмисника проводили спільно зі співробітниками управління СБУ у Волинській області, поліції та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити