image
 |  0 20 Червня 2022 | 15:38

На Волині депутат незаконно різав ліс

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив депутату однієї з сільських рад Ковельського району про підозру у вчиненні незаконної порубки дерев у лісі та перевезенні незаконно зрубаних дерев, унаслідок чого заподіяно істотну шкоду (ч.1 ст. 246 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Слідство встановило, що обранець громади незаконно рубав вільхи на території Поворської територіальної громади, крижував на колоди та перевозив їх до власного обійстя, проте був викритий працівниками поліції.

Триває досудове розслідування.

Довідково: згідно із санкцією ч.1 ст. 246 КК України незаконна порубка дерев у лісах та перевезення незаконно зрубаних дерев, внаслідок чого заподіяно істотну шкоду, карається карається штрафом від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити