image
 |  9 1 Жовтня 2021 | 23:31

На Волині донецька фірма продовжує ремонтувати дороги (ФОТО)

Автошлях Т-03-11: вкладаємо верхній шар на ділянці Привітне – Скобелка. Проводить ремонт дороги скандальна донецька фірма "Данко".

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Не оминули однієї з найдовших територіальних доріг Волині – Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/, що має протяжність понад 184 км і пролягає територією шести колишніх адміністративних районів – Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського.

Торік відновлено більше 8 км цього територіального автошляху між населеними пунктами Камінь-Каширський та Нуйно.

Наприкінці минулого року стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці. Йдеться про понад 16-кілометровий відтинок Привітне – Скобелка. У 2020-му влаштували вирівнюючий шар на 3,5 км дороги, відновлення цієї ділянки продовжуємо цьогоріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «заморозили» видачу земельної ділянки під торгово-офісний центр

На сьогодні уже проводяться роботи з фінішного асфальтування. Асфальтоукладачі працюють в районі села Озерці і рухаються у напрямку с.Привітне.

Згодом тут з’являться нові дорожні знаки та розмітка, бар’єрне огородження, новий автопавільйон.

Підрядник ТОВ «Данко».

Автошлях Т-03-11 плануємо відновлювати ще на одній ділянці – днями укладено договір з підрядником на проведення ремонту 5,5 км дороги між населеними пунктами Війниця і Локачі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити