image
 |  13 31 Січня 2020 | 20:41

На Волині громада йде на радикальні дії, щоб бути почутою

На Волині представники Зарічанської громади готові перекривати дорогу регіонального значення Володимир-Волинський у напрямку Нововолинська.

Про це «ВолиньUA» інформують жителі Зарічанської громади.

До радикальних дій, перекриття дороги, люди готові вдатися через те, що їх громаду силоміць намагаються приєднати до Володимира-Волинського.

Днями чиновники Волинської ОДА не зуміли знайти діалогу та спільної мови з представниками Зарічанської ОТГ. За закритими дверима, від громадськості та преси, в одному із кабінетів голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, невідома особа намагалась вплинути на думку громади та розповісти про всю політику, яку тепер ведуть представники Президента Зеленського.

Не дійшовши спільного консенсусу, люди тепер хочуть, вдаватися до радикальних дій, все ради того, щоб їх почули.

Читайте також: «Хто ви, а хто губернатор!»: членів Молодіжної ради при Волинській ОДА не пустили до Погуляйка

Нагадаємо, напередодні Депутати Зарічанської ОТГ ухвалили рішення проти приєднання до Володимира-Волинського. Як повідомляла заступниця Зарічанської сільської громади Ірини Лошенюк, вони відповідають чотирьом основним критеріям і за відсотковим показником є не нижче середнього, таким чином їх громада є самодостатньою.

Це вже не перший конфлік з чиновниками Юрія Погуляйка. Як ми писали раніше, члени Молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації не змогли потрапити на зустріч до голови Волинської ОДА Юрій Погуляйка, бо їх зустріли хамською поведінкою.

«Ви розумієте хто ВИ а хто Губернатор?», - резюмував чиновник Книш Сергій Степанович.

Отож, «тусовка» Юрія Погуляйка відзначається хамською поведінкою вже не вперше, спочатку це були студенти, потім вже представники однієї з громад з представниками місцевого телебачення. А хто далі? Офіційних коментарів чи пояснень поведінки своїх підлеглих у Погуляйка наразі ніхто не коментує. Можливо, вони й досі не розібрались між собою, хто головний, а хто «смотрящий».

Читайте також: У Волинську ОДА прийшов «Руській мір» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити